JFM guld til Aarhus 1900

I weekenden blev der afholdt Jysk Fynske Mesterskaber i både sprint og lang. Begge løb blev afholdt i de samme terræner, som blev brugt til JWOC 2019, så der var mulighed for at prøve de samme udfordringer, som verdens bedste juniorer var igennem sidste år.

Lørdagens sprint konkurrence blev afviklet i Lyseng, hvor der var mange poster med kort distance imellem. Så det var svært at læse foran og være i kontrol med orienteringen og planlægningen af strækkene.

Men Jakob Edsen havde styr på dette og vandt H21 rækken i suveræn stil. Stort tillykke til ham med titlen. Der var flere 1900 løbere med i løbet, som alle kæmpede godt, men sluttede udenfor præmierækkerne.

Søndagens langdistance blev afviklet i storkuperede Velling Snabegaard. Og da der samtidigt var rigtigt varmt under løbet, så var det en stor fysisk udfordring, som stillede store krav til lårmusklerne og til at holde hovedet koldt i udtagelsen af vejvalgene.

Af klubbens løbere lykkedes det bedst for Jakob Edsen, som blev nr. 3 i H21. Og for Marie Drotner Sørensen, som blev nr. 4 i D18. Resten af klubbens løbere led meget i varmen og fik en lang tur i skoven for pengene 🙂