Opstart i klubben

Velkommen i Aarhus 1900 Orientering.

Vil du prøve om orienteringsløb er noget for dig, så kom til vores træning mandage fra 18.00 til 20.00.

Vores træninger starter med et kort oplæg fra den træningsansvarlige, hvorefter vi løber i skoven. Efter endt træning samles vi gerne til en snak og lidt frugt.

Som ny til træningen vil du få følgeskab i skoven, indtil du føler dig klar til at løbe på egen hånd. Vi sørger for en løbemakker til dig. Der vil løbende være introduktion for nye medlemmer i forbindelse med træningen.

I klubben kan du låne kompas, pandelampe og hvad du ellers får brug for ved træningen. Du skal bare sørge for at have et par løbesko på, og noget tøj du kan bevæge dig i/fornuftigt til årstiden, men altid lange bukser.

Du kan med fordel kontakte os på forhånd, så vi ved du kommer. Det kan du gøre via https://www.facebook.com/Aarhus1900Orientering, messenger: Aarhus 1900 Orientering eller ved at skrive til os på kontakt@1900orientering.dk .

Vores træninger starter ofte ved vores klubhus ”Grumstolen”, Grumstolsvej 48, 8270 Højbjerg, men de kan også starte andre steder i omegnen af Aarhus. Dette vil blive annonceret i vores facebookgruppe https://www.facebook.com/groups/Aarhus1900Orientering

Planlagte træninger kan også ses i den forkromede liste, som du finder link til her: https://1900orientering.dk/arrangementer/klubtraening/

De første 3 træninger er gratis.