O-løb i Lild Klitplantage 12. september 2021

Aarhus 1900 orientering indbyder hermed til løb i Lild Klitplantage d. 12. september 2021.

Liveresultater

O-Track

Winsplits

Lild Klitplantage ligger ikke lige i baghaven af Aarhus, men o-løbere fra klubben har gået og hygget sig med at tegne kort over området, og det skal bruges.

Du kan forvente et nytegnet kort i spændende terræn, som grænser op til Bulbjerg- og Vester Thorup Klitplantager, og som flere gange har været anvendt til orienteringsløb.

Løbet vil selvfølgelig respektere og blive tilpasset gældende Coronarestriktioner.

Det vil blive et helt traditionelt fod o-løb med baner som du kender det.

Lidt om Lild Strand

Lild Strand er et lille fiskerleje med ca. 35 fastboende. I forbindelse med fiskerlejet ligger sommerhusområder både øst og vest for byen. I folkemunde kaldes Lild Strand “Thys stille kupe”. Her er MEGET natur.

På landingspladsen for enden af Strandvejen kan der købes friskfanget fisk, og i Lild Strand Røgeri på Rørslettevej sælges foruden frisk fisk også diverse røgvarer. Røgeriet har lovet at levere fiskeburgere til løbere. De skal forudbestiles gennem O-service.

Stedets perle, en gammel nyrenoveret fiskekutter, ”Skarreklit”, ligger også på landingspladsen sammen med de motorjoller, som stadig fisker fra stedet. Ved landingspladsen er der opført et madpakkehus og her kan I sidde og nyde madpakken. Der er også toiletter i tilknytning til madpakkehuset.

Tæt på landingspladsen ligger Lild Strand Kirke. Den nedlagte redningsstation blev i 1950 ombygget til kirke og har fungeret som sådan siden. https://www.lildstrand-thy.dk/blog/lildstrand-sommer-2020

Fire kilometer øst for Lild Strand ligger Bulbjerg, der er en ca 40 meter høj kalkstensformation. Fra toppen af Bulbjerg er der en vidunderlig udsigt over Vigsø Bugt og Hanstholm mod vest og Jammerbugten med Thorup Strand mod øst.

Se mere på https://svenstibakkevej.dk/

Liveresultater