Festuge sprint 2020

Aarhus Festuge sprint 2020 – by-orientering (Sprintorientering) for alle

AFLYST PGA AFLYSNING AF AARHUS FESTUGE

Aarhus 1900 Orientering indbyder hermed til by-orientering (Sprintorientering) under Aarhus Festuge. Til arrangementet indbydes både rutinerede orienteringsløbere samt motionister, der prøver orientering i byen for første gang.

Orientering i byen – kaldet sprint – adskiller sig primært fra almindeligt orienteringsløb i skov ved at foregå i by eller park. Ruterne er relativt korte (mellem 2 og 4 km) og indeholder mange poster, der kan være gemt lidt af vejen. Ruterne er tilrettelagt, så der er udfordringer for alle aldre og ambitioner. Der vil være ruter for motionister og hurtigløbere, for unge og ældre og ruterne kan gennemføres i løb eller gang alt efter humør og ambition. Alle ruter foregår dog i områder med trafik, så mindre børn skal deltage i følgeskab med voksne. Kort sagt, der vil være både morskab, konkurrence og motion for alle.

Det er 7. gang løbet afholdes i forbindelse med festugen og hver gang har stævnepladsen (startstedet) ligget et nyt sted i Midtbyen. I 2019 foregik løbet på Langenæs, og denne gang vil løbet foregå i Botanisk Have og Ø-gaderne med stævneplads på græsplæne ved Grønnegade.

Festuge sprinten har stævneplads og start på græsplæne ved Grønnegade (nær Grønnegade 105, 8000 Aarhus C). GPS: N 56.162349, E 10.198575. Der er fri start mellem kl. 10:00 og 13:00 søndag d. 6. september 2020.

Prisen for at deltage er 100 kr for voksne og 80 kr for børn/unge under 21 år. Køb af baner og tilmelding foregår på selve dagen, så mød bare op i ovenstående tidsrum, så kan I få vejledning og komme ud at løbe.